Modul de administrare

Modul de administrare

Modul de administrare Prevenirea cancerului este la indemana noastra!
Vindecarea cancerului este o lupta in care avem nevoie de sprijin!

Enzima CYP1B1 declanseaza mecanismul de auto-distrugere a celulei canceroase. Aceasta enzima utilizeaza salvestrolii din dieta noastra pentru a forta celula tumorala sa intre in apoptoza ca sa nu mai reprezinte o amenintare.
Deoarece poate fi dificil de gasit alimente cu continut ridicat de salvestroli, in orice anotimp sau orice spatiu geografic, puteti consuma formula Salvestrol™ cu continut optim de salvestroli, creata de cercetatori.
Aportul de Salvestroli este descris in “numar total puncte de Salvestroli” care este mai corect decat exprimarea in miligrame de ingrediente active, deoarece salvestrolii din plante au potente diferite. Prin urmare, punctele de Salvestrol au fost concepute ca un sistem de masurare si standardizare la administrarea unui amestec de salvestroli cu potente diferite.

Sunt disponibile 2 variante:
Formula Salvestrorl SHIELD – 350 puncte de salvestrol per capsula
  • proiectata pentru prevenirea cancerului
Formula Salvestrol PLATINUM -2000 puncte de salvestrol per capsula
  • formula optima pentru sustinerea organismului in faza curativa de tratament a cancerului

Salvestrol PLATINUM - 2000 puncte salvestrol/capsula
Formula optima de citostatic natural pentru faza curativa a cancerului.
Induce distrugerea celulelor canceroase, sustine imunitatea si reduce radicalii liberi.
Formula utila pentru perventia camcerului prin distrugerea celulelor tumorale inca de la aparitia lor.
 
Salvestrol este un complex natural, conceput de cercetatori ce activeaza in domeniul oncologiei.
Aceasta combinatie de extracte din fructe a fost special conceputa in urma testelor facute in laboratoarele de cercetare, pe tesuturile canceroase din creier, cancer de san, cancer de prostata, cancer de colon,cancer  ovarian,  cancer de testicule, cancer  pulomonar, cancer de sange, etc.

Actiune:  Salvestrol actioneaza sub influenta unei enzime, CYP1B1, care se regaseste doar in celulele canceroase. Sub actiunea acestei enzime, salvestrolii se activeaza in substante citostatice naturale, care forteaza celula tumorala sa intre in apoptoza (moartea programata a celulei). Acest mecanism nu afecteaza celulele normale (sanatoase), deoarece enzima este prezenta doar in celulele canceroase. Astfel tratamentul se directioneaza doar pe zona bolnava, fara a avea efecte secundare.

Administrarea de Salvestrol se recomandata si in timpul tratamentelor alternative (homeopatie, acupunctura si alte metode naturale). Efectul de reducere a numarului de celulelor tumorale din organism duce la un efect general de crestere a imunitatii, lucru care va duce la cresterea eficientei acestor tratamente alternative indiferent daca sunt pentru cancer sau orice alta boala.
Salvestrol poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomanda a se consuma a doua zi dupa respectivele terapii.

Administrare: Se utilizeaza in orice forma de cancer, in faza curativa a afectiunilor canceroase:
  • 2 capsule/zi (dimineata si la prinz), pentru persoane normoponderale; sau
  • 2 capsule/zi o singura doza dimineata, daca mai aveti si alta medicatie ;
  • 3 capsule/zi (dimineata, prinz si cina), pentru persoane supraponderale, sau
  • 3 capsule/zi ( 2 capsule dimineata si 1 capsula la ora 17), pentru persoane care au afectiune mai grava sau intr-un stadiu mai avansat
  • Aceasta dozare poate fi ajustata in functie de rata de raspuns a pacientului.
  • Capsulele de salvestrol trebuie luate cu alimente (in timpul mesei), pentru a facilita absorbtia.
  • Durata curei este de minim 3 luni si se poate continua pana la 6 luni. Apoi se poate folosi doza de intretinere de 1 capsula pe zi pana la 12 luni.
Pentru ca enzima poate fi blocata de anumite substante, este indicat sa se renunte la fumat, la  aditivi alimentari, la sucurile care nu sunt naturale si pe cat se poate la legumele si fructele tratate cu pesticide.
Nu se recomanda asocierea Salvestrol cu suplimente ce contin doze mari de ginseng, ginkgobiloba,,vitamina B17(amigdalina), sunatoare ,canabis,  resveratrol, precum si cu suc de grapefruit.
Pentru copii sub 12 ani cereti sfatul specialistului.
Va rugam sa urmati sa sfatul unui medic in cazul unor probleme de sanatate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta variata si sanatoasa si un mod de viata sanatos.
Ingrediente: Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract de seminte de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.
Mentiune
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, acestea neindicand o modificare a eficacitatii sau sigurantei produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
Prezentare: Flacon 60 capsule
 
Salvestrol SHIELD - 350 puncte salvestrol/capsula
Formula optima pentru prevenirea cancerului.Pentru ca in organism se nasc zilnic in medie 1000 de celule tumorale, Salvestrol induce distrugerea acestor celule, sustine imunitatea si reduce radicalii liberi.

 De aceea este benefic ca, in perioadele cu stres ridicat, in timpul iernii sau pentru a compensa lipsa de acces la fructe si legume cultivate biologic, sa se administreze Salvestrol Shield.
Pentru prevenirea cancerului se recomanda de la 350 pana la 2000 de puncte/zi.
Pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente personale sau in familie) se recomanda 2000 puncte/zi, luate in timpul mesei , dimineata sau la pranz .
Pentru copii sub 12 ani cereti sfatul specialistului.
Va rugam sa urmati sa sfatul unui medic in cazul unor probleme de sanatate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta variata si sanatoasa si un mod de viatasanatos.
Ingrediente: Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract de seminte de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.
Prezentare: Flacon 60 capsule
Folosește puterea naturii în lupta cu cancerul!

Comanda aici Salvestrol!

Salvestrol SHIELD

Salvestrol SHIELD

350 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru prevenirea cancerului
Salvestrol PLATINUM

Salvestrol PLATINUM

2000 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru combaterea cancerului
LypoSalve Adaptive Skin Care

LypoSalve Adaptive Skin Care

Crema cu salvestroli activi poate fi folosita in diferite afectiuni precum: melanom, carcinom, infectii fungice, dermatite, psoriazis
Badges