Despre Salvestroli

Salvestrol®: "Puterea naturii " in lupta cu cancerul

Despre Salvestroli Salvestrolii produsi de plante sunt arme impotriva celulelor canceroase

Daca te lupti cu maladia care a atins nivelul unui flagel mondial-cancerul sau daca doresti sa nu ajungi sa te intalnesti cu aceasta boala, atunci este importatnt sa stii ca:
  • Cerecetatorii Dan Burke si Gerald Potter de la Universitatea Montfort din Marea Britanie, care de aproximativ doua decenii fac studii pentru realizarea de produse pentru tratarea cancerului, au descoperit un mecanism extrem de important prin care organismul uman poate lupta cu aceasta cumplita maladie.
 
Acest mecanism are doua componente:
  • Salvestrolii ce provin din natura, deci din exteriorul organismului si
  • Enzima numita CYP1B1 ce apare doar in celulele canceroase, nu si in cele sanatoase. Ea nu poate fi adusa din exteriorul organismului, ci se formeaza odata cu celula tumorala.
  • Salvestrolii sunt substante pe care plantele le produc in lupta lor de aparare impotriva agentilor agresivi externi: ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV și insecte. Fac parte din sistemul imunitar al plantei.
  • Salvestrolii sunt folositi si de organismul uman in prevenirea cancerului, dar si in lupta cu maladia deja instalata, dar din pacate acesti fitonutrienti nu pot fi produsi de organism si prin urmare trebuie furnizati prin alimentatie.
  • Studiile cercetatorilor demonstreaza ca in toate celulele tumorale, indiferent de forma de cancer, exista o enzima CYP1B1 care nu se manifesta in celulele sanatoase.
  • Aceasta enzima este un marker tumoral ce ajuta la depistarea prezentei cancerului inainte ca acesta sa se manifeste.
De ce apare aceasta enzima doar in celula canceroasa?
Meritul cercetatorilor consta in faptul ca si-au dat seama ca aceasta enzima nu este doar semnul ca s-a instalat boala, ci au realizat ca este, de fapt o enzima salvatoare si au demonstrat ca, atunci cand enzima intalneste fitonutrienti din categoria salvestrolilor, aceasta transforma salvestrolii in substante toxice pentru celula tumorala si care produc moartea programata a celulei canceroase – apoptoza.
 
Descoperirea este foarte importanta, deoarece aceasta enzima este prezenta doar in celule canceroase, nu si in cele sanatoase. Fapt pentru care se comporta ca un cal troian pentru celulele canceroase.
Acest CAL TROIAN este inamicul intern al celulei canceroase, deoarece o distruge chiar din interiorul ei, fara a afecta restul tesutului sanatos.
 
 Atentie!! Enzima CYP1B1 este un cadou al naturii oferit noua pentru a distruge celulele anormale!!!

Testele cu salvestroli facute in laboratoarele de cercetare, pe tesuturile tumorale au dat rezultate exceptionale si extrem de incurajatoare.

De unde poti obtine salvestrolii?
In aceste vremuri moderne, pot fi dificil de gasit alimente cu un continut ridicat de salvestroli, in orice anotimp sau orice spatiu geografic. De aceea cercetatorii au creat o formula cu continut optim de salvestroli.

Atentie!!! Studiile arata ca in conditiile agriculturii moderne nu mai reusim sa obtinem din alimentatie decat 10% din necesarul de salvestroli utili in apararea organismului.
Salvestrol® este un supliment alimentar 100% natural, cu o formula unica de compusi extrasi din plante si fructe cultivate organic.
Este realizat pe baza cercetatarii stiitifice depuse de profesorii Burke si Potter.
Au fost selectate soiuri de plante care contin concentratii mari de salvestroli, dar mai important este faptul ca formula asigura un nivel optim de salvestroli ca activitate biologica.

Nicio planta utilizata nu a fost modificata genetic, tratata cu pesticide sau agenti fungicizi.
Cercetatorii au elaborat doua formule de salvestroli, formula Salvestrol Shield 350 puncte, pentru prevenirea cancerului si formula Salvestrol Platinum 2000 de puncte, utilizat in faza curativa de tratament pentru cancer.
Folosește puterea naturii în lupta cu cancerul!

Comanda aici Salvestrol!

Salvestrol SHIELD

Salvestrol SHIELD

350 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru prevenirea cancerului
Salvestrol PLATINUM

Salvestrol PLATINUM

2000 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru combaterea cancerului
LypoSalve Adaptive Skin Care

LypoSalve Adaptive Skin Care

Crema cu salvestroli activi poate fi folosita in diferite afectiuni precum: melanom, carcinom, infectii fungice, dermatite, psoriazis
Badges