Cum actioneaza

Cum actioneaza

Ce este de fapt cancerul?
Genele umane determina formarea noilor celulele de care corpul are nevoie. Totusi in timpul acestui mecanism apar uneori erori si celule vor suferi mutatii ale ADN-ului. Aceste erori duc la aparitia celulelor canceroase.
 Daca sistemul imunitar nu anihileaza aceste celule ele se vor uni formand tumori (grupuri de celule canceroase) – cancer primar, iar mai tarziu se imprastie prin corp, invadand toate organele ducand la metastaze – cancer secundar.

In principiu sistemul imunitar descopera si anihileaza cu succes aceste celule tumorale. Totusi exista cazuri (din ce in ce mai multe) cand acest mecanism nu functioneaza corect si celulele tumorale se raspindesc si se inmultesc in organism. Din 35 trilioane de celule cat are un corp uman, se estimeaza ca zilnic se dezvolta circa 1000 de celule tumorale (canceroase). Aceste celule deteriorate si anormale  sunt indepartate eficient, daca organismul este sanatos, echilibrat si alimentatia este corecta.
Atentie!! Zilnic se nasc in organismul nostru cate 1000 de celule canceroase!!
 
Cum actioneaza salvestrolii ?
 Salvestrolii actioneaza ca si citostatice naturale
 
Oamenii de stiinta britanici au descoperit un important mecanism antitumoral, selectiv (tintit pe celula tumorala)  utilizat de anumiti fitonutrienti din dieta noastra prin care sunt eliminate celulele canceroase.
Aceste fitonutrienti, care au fost denumiti salvestroli, au fost pierduti in mare parte din dieta noastra in ultimul deceniu, cu exceptia produselor ecologice.
 
Cercetarile arata ca salvestrolii sunt produsi de catre plante, ca raspuns la factorii agresivi (cum ar fi ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV, insecte) si prin urmare, se regasesc in locurile susceptibile de a fi agresate. Salvestrolii sunt prezenti pe suprafetele radacinilor multor plante, deoarece radacinile sunt mereu amenintate de multi factori, iar in fructele mature acestia se regasesc preponderent in coaja.
Celulele din organismul uman utilizeaza salvestrolii pentru a se autocorecta, atunci cand lucrurile nu merg bine. Salvestrolii sunt ca „fortele de ordine” ale celulei, care contribuie la asigurarea functiilor celulare corecte.

Atentie!!! Salvestrolii sunt mai mult decat antioxidanti, sunt citostatice naturale!

Salvestrolii sunt mai mult decat antioxidantii. Unii salvestroli sunt si antioxidanti, dar nu toti antoxidantii sunt si salvestroli. Antioxidantii are rolul de a proteja celulele de deteriorarea ADN-ului, de catre radicalii liberi. Dar daca deteriorarea a avut loc antioxidantii nu mai pot face nimic, nu mai sunt utili in distrugerea celulei canceroase.
De aceea salvestrolii actioneaza printr-un mecanism specific, dupa ce a avut loc deterioarea celulelor.
Salvestrolii actioneaza rapid si eficient eliminand celulele canceroase inca de la aparitie (celule precanceroase) dar si cele din tumori.

Enzima salvatoare – CYP1B1

S-a descoperit ca celulele tumorale dezvolta o enzima (CYP1B1), care nu se regaseste in celulele sanatoase. Aceasta enzima activeaza salvestrolii transformandu-i in substante toxice pentru celula canceroasa si care au ca rezultat apoptoza celulei tumorale (moartea celulara programata).
Aceasta enzima care activeaza salvestrolii este ca un cal troian pentru celula canceroasa, distruge celula chiar din interiorul ei , cu ajutorul salvestrolilor, daca acesti sunt prezenti in corpul nostru in cantitati suficiente .
Folosește puterea naturii în lupta cu cancerul!

Comanda aici Salvestrol!

Salvestrol SHIELD

Salvestrol SHIELD

350 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru prevenirea cancerului
Salvestrol PLATINUM

Salvestrol PLATINUM

2000 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru prevenirea cancerului
LypoSalve Adaptive Skin Care

LypoSalve Adaptive Skin Care

Salvestrol Cream este destinat utilizării topice în combinație cu cel puțin o capsulă de salvestrol încapsulat pe zi. 
Badges