Salvestrol
Folosește puterea naturii în lupta cu cancerul!
Cumpara acum

Salvestrol®: "Puterea naturii " in lupta cu cancerul

Despre Salvestroli
Salvestrolii sunt arme impotriva celulelor canceroase

Salvestrolii sunt produsi de catre plante, ca raspuns la factorii agresivi (ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV, insecte) si prin urmare, se regasesc in locurile susceptibile de a fi agresate. Sunt prezenti pe suprafetele radacinilor multor plante, iar in fructele mature se regasesc preponderent in coaja.

Oamenii de stiinta britanici au descoperit un mecanism selectiv utilizat de anumiti fitonutrienti din dieta noastra prin care sunt eliminate celulele canceroase. Studiile arată că acesti fitonutrienti, care au fost denumiti salvestroli, în ultimul deceniu lipsesc din nutriţia zilnică.

Salvestrol® este un supliment alimentar 100% natural, cu o formula unica realizat din plante si fructe, care contin concentratii mari de salvestroli.
Un mecanism genetic de apărare ce acționează de milioane de ani!
Cum actioneaza

Cum actioneaza

Salvestrolii tintesc si distrug celulele canceroase actionand ca si citostatice naturale

Celulele din organismul uman utilizeaza salvestrolii pentru a se autocorecta. Salvestrolii sunt ca „fortele de ordine” ale celulei, care contribuie la asigurarea functiilor celulare corecte.

Celulele tumorale dezvolta enzima CYP1B1, care nu se regaseste in celulele sanatoase. Aceasta enzima utilizeaza salvestrolii din dieta noastra pentru a forta celula tumorala sa intre in apoptoza ca sa nu mai reprezinte o amenintare.

Salvestrolii declanseaza mecanismul de auto-distrugere a celulei numai dacă este perezent enzima CYP1B1, astfel acest mecanism antitumoral este selectiv, tinteşte numai pe celula tumorală.

Modul de administrare

Prevenirea cancerului este la indemana noastra! Vindecarea cancerului este o lupta in care avem nevoie de sprijin!

Este dificil de gasit alimente cu continut ridicat de salvestroli, in orice anotimp sau orice spatiu geografic, puteti consuma formula Salvestrol™ cu continut optim de salvestroli, creata de cercetatori. Aportul de Salvestroli este descris in “numar total puncte de Salvestroli” care este mai corect decat exprimarea in miligrame de ingrediente active. Prin urmare, punctele de Salvestrol au fost concepute ca un sistem de masurare si standardizare la administrarea unui amestec de salvestroli cu potente diferite.
Salvestrol SHIELD

Salvestrol SHIELD

350 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru prevenirea cancerului
Salvestrol PLATINUM

Salvestrol PLATINUM

2000 puncte de salvestrol per capsula proiectata pentru combaterea cancerului
LypoSalve Adaptive Skin Care

LypoSalve Adaptive Skin Care

Crema cu salvestroli activi poate fi folosita in diferite afectiuni precum: melanom, carcinom, infectii fungice, dermatite, psoriazis

Video conferinte

Badges