De ce Colonhyperdetox

De ce ColonHyperDetox?

De ce Colonhyperdetox Sănătatea începe în intestin
Acesta este un fapt cunoscut de secole, iar medicina confirmă că „sănătatea începe în intestin”. Așa cum rădăcinile sunt fundamentale pentru sănătatea unui copac, la fel, sănătatea intestinului este foarte importantă pentru organismul uman. Atunci când rădăcinile unui copac sunt nesănătoase, pomul nu poate fi salvat. Acest lucru funcționează și pentru ființa umană, dar, în acest caz, este vorba despre intestine.

Stare bună de sănătate prin detoxifiere
În timp, pe pereții intestinelor, în special cel gros, se depun diverse deșeuri de excreție: resturi de alimente parțial digerate în stare de descompunere (putrefacție), bacterii parazite, resturi de medicamente și alte substanțe toxice. Acestea au fost denumite generic reziduuri metabolice. Unele reziduuri stau în colon ani de zile și sunt un mediu propice pentru dezvoltarea paraziților intestinali, conducând la absorbția ineficientă a nutrienților. O persoană obișnuită acumulează în colon, de-a lungul anilor, între 2,5 și 11 kg de reziduuri metabolice. O cantitate mare de reziduuri metabolice poate avea consecințe dezastruoase pentru sănătatea noastră. Toxinele rezultate din activitatea bacteriilor parazite, excrementele și moartea paraziţilor intestinali, trec prin pereții colonului și pătrund în organism, având ca rezultat diferite afecțiuni. Chiar și sistemul imunitar poate fi grav afectat.
Vitamunda Colon HyperDetox produs unic in lume pentru detoxifiere si slabit
vitamunda-colonhyperdetox
Vitamunda ColonHyperDetox este un concept de detoxifiere unic în lume, datorită componentului principal: coaja fermentată a palmierului de ulei. Fermentatia acestei scoarte este un proces foarte dificil, dar esential pentru succesul produsului.

Pe lângă efectul de detoxifiere, produsul are rolul de a induce scăderea în greutate,
Badges