Curatarea intestinului

Metode de curatare a intestinului

Curatarea intestinului Până în prezent, nu au existat pe piață produse sau metode care să asigure curățarea eficientă și confortabilă a intestinului. Majoritatea produselor au ingrediente care au un efect abraziv sau iritant și, prin urmare, pot provoca crampe și diaree. Aceste produse nu doar conduc la efecte secundare neplăcute, ci s-a demonstrat că sunt parțial ineficiente. Utilizatorul nu atinge rezultatul dorit. Există, de asemenea, o metodă de curățare a colonului cu apă (hidrocolonoterapia), care, deși eficientă, curăță doar colonul.

Alte produse de curățare a colonului care există pe piață folosesc ingrediente care acționează atât la nivelul mucoasei sănătoase, cât și la al celei toxice a intestinului gros, acest lucru fiind dăunător peretelui colonului. Produsul Vitamunda ColonHyperDetox nu conține niciun ingredient care dizolvă sau îndepărtează mucoasa sănătoasă. Dimpotrivă, este un produs care rehidratează și revigorează peretele colonului.

Acum există un produs care curăță întregul intestin, fără efecte indezirabile şi neplăcute. Vitamunda ColonHyperDetox conține ingrediente care protejează mucoasa sănătoasă.
Vitamunda Colon HyperDetox produs unic in lume pentru detoxifiere si slabit
vitamunda-colonhyperdetox
Vitamunda ColonHyperDetox este un concept de detoxifiere unic în lume, datorită componentului principal: coaja fermentată a palmierului de ulei. Fermentatia acestei scoarte este un proces foarte dificil, dar esential pentru succesul produsului.

Pe lângă efectul de detoxifiere, produsul are rolul de a induce scăderea în greutate,
Badges