Ce spun specialistii

Ce spun specialistii

Experiența medicilor arată că este dificil să tratezi o afecțiune cronică fără să acorzi importanță detoxifierii. Dacă nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai performante metode de tratament nu oferă un efect durabil.

Buna funcționare a intestinelor are drept consecință o bună functionare a sistemului imunitar. Un intestin curat contribuie la o absorbție optimă a apei și a nutrienților, precum și la creșterea imunității. Nu în ultimul rând, se obține o scădere eficientă în greutate, o stare de bine și un aport substanțial de energie.

Mulți oameni încearcă să asigure o funcționare optimă a intestinului, prin urmare nu este surprinzător că termenul de detoxifiere este foarte popular în zilele noastre.

Detoxifierea se face periodic, la fiecare schimbare de sezon, sau cel puțin la un interval de 6 luni. Este foarte util ca, înainte de începerea unui tratament (naturist, homeopat sau alopat), să faceți o curăţare a colonului, timp de 1 până la 3 zile, prin programul Vitamunda ColonHyperDetox. Această detoxifiere va crește eficacitatea respectivelor tratamente.
Vitamunda Colon HyperDetox produs unic in lume pentru detoxifiere si slabit
vitamunda-colonhyperdetox
Vitamunda ColonHyperDetox este un concept de detoxifiere unic în lume, datorită componentului principal: coaja fermentată a palmierului de ulei. Fermentatia acestei scoarte este un proces foarte dificil, dar esential pentru succesul produsului.

Pe lângă efectul de detoxifiere, produsul are rolul de a induce scăderea în greutate,
Badges