Colon HyperDetox
Vitamunda Colon HyperDetox produs unic in lume pentru detoxifiere si slabit
Cumpara acum

De ce ColonHyperDetox?

De ce Colonhyperdetox
Sănătatea începe în intestin
Acesta este un fapt cunoscut de secole, iar medicina confirmă că „sănătatea începe în intestin”. Așa cum rădăcinile sunt fundamentale pentru sănătatea unui copac, la fel, sănătatea intestinului este foarte importantă pentru organismul uman. Atunci când rădăcinile unui copac sunt nesănătoase, pomul nu poate fi salvat. Acest lucru funcționează și pentru ființa umană, dar, în acest caz, este vorba despre intestine.

Stare bună de sănătate prin detoxifiere
În timp, pe pereții intestinelor, în special cel gros, se depun diverse deșeuri de excreție: resturi de alimente parțial digerate în stare de descompunere (putrefacție), bacterii parazite, resturi de medicamente și alte substanțe toxice. Acestea au fost denumite generic reziduuri metabolice.
Durerile de stomac, crampele, balonările, constipatia, dezvoltarea parazitilor intestinali, problemele digestive, sindromul intestinului iritabil, oboseala cronică, alergiile pot fi cauzate de necurătirea intestinului gros.

Ce spun specialistii

Experiența medicilor arată că este dificil să tratezi o afecțiune cronică fără să acorzi importanță detoxifierii. Dacă nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai performante metode de tratament nu oferă un efect durabil.

Buna funcționare a intestinelor are drept consecință o bună functionare a sistemului imunitar. Un intestin curat contribuie la o absorbție optimă a apei și a nutrienților, precum și la creșterea imunității. Nu în ultimul rând, se obține o scădere eficientă în greutate, o stare de bine și un aport substanțial de energie.

Metode de curatare a intestinului

Până în prezent, nu au existat pe piață produse sau metode care să asigure curățarea eficientă și confortabilă a intestinului. Majoritatea produselor au ingrediente care au un efect abraziv sau iritant și, prin urmare, pot provoca crampe și diaree. Aceste produse nu doar conduc la efecte secundare neplăcute, ci s-a demonstrat că sunt parțial ineficiente. Utilizatorul nu atinge rezultatul dorit. Există, de asemenea, o metodă de curățare a colonului cu apă (hidrocolonoterapia), care, deși eficientă, curăță doar colonul.
vitamunda-colonhyperdetox
Vitamunda ColonHyperDetox este un concept de detoxifiere unic în lume, datorită componentului principal: coaja fermentată a palmierului de ulei. Fermentatia acestei scoarte este un proces foarte dificil, dar esential pentru succesul produsului.

Pe lângă efectul de detoxifiere, produsul are rolul de a induce scăderea în greutate,

Modul de administrare

Programul Vitamunda ColonHyperDetox face posibilă eliminarea la domiciliu a biofilmului nesănătos, într-o manieră sigură, simplă și confortabilă. Administrarea este facilă și comodă. Programul de curățare a colonului se face pentru o perioadă de 3, 6 sau 12 zile.

O cutie conține doza pentru o zi: 7 plicuri pentru 7 shake-uri. Conținutul plicurilor se va amesteca cu apă, astfel încât să aveți un shake ușor de băut. Shake-urile sunt consumate pe parcursul zilei. Acest lucru este destul de simplu, deoarece nu trebuie să pregătiți alte alimente. Shake-urile conțin toate substanțele nutritive necesare și nu veți simți foame.

Compoziție ColonHyperDetox
Fibre fermentate din scoarța palmierului de ulei, care au capacitatea de a penetra placa de toxine, atașată de stratul mucos
al colonului, permeabili-zând-o și umezind-o din interior. În acest fel, biofilmul plin de toxine se detașează și alunecă din corp
fără nicio dificultate, într-o manieră blândă.
Bama (Abelmoschus esculentus), un ingredient care umezește stratul mucos al colonului astfel încât acesta, după îndepartarea
biofilmului cu toxine, să poată funcționa în mod optim din nou. Acest lucru este necesar deoarece toxinele acumulate, în timp,
în colon au dus la deshidratarea stratului de mucus și au favorizat inflamarea și infectarea acestuia.

Înlocuitor al meselor
Vitamunda ColonHyperDetox este un înlocuitor al meselor, oferind colonului repausul necesar refa-cerii în timpul detoxifierii.
Produsul conține toate substanțele nutritive necesare unei alimentații eficiente, fără senzație de foame, care induc o stare de
bine. Cu Vitamunda ColonHyperDetox vă veți simți în formă și confortabil toată ziua, fără senzație de foame!

Instrucțiuni de utilizare

Pregătire
Pentru a vă pregăti corpul, cu două zile înainte de începerea programului este necesară reducerea cantității de alimente grele. În aceste două zile, corpul dumneavoastră se odihnește și se poate obișnui cu noua situație. Reduceți pe cât posibil consumul de cafea, zahăr și alcool. Este bine să beți cât mai multă apă (măcar 2 litri pe zi).
În prima zi de pregătire, mâncați jumătate din cantitatea de hrană pe care o consumați în mod normal.
În cea de-a doua zi, consumați alimente ușor digerabile. De preferință fructe, supă, iaurt sau piureuri, în cantități limitate.
administrare
administrare
Programul de detoxifiere
După cele două zile de pregătire, este timpul să începeți efectiv programul. Pentru fiecare zi aveți o cutie cu 7 plicuri. Fiecare plic conține o pulbere care se amestecă cu apă pentru a face un singur shake. Asta înseamnă că veți consuma câte 7 shake-uri în fiecare zi de detoxifiere.

1. Shake Wake-up: Se consumă imediat după trezire. Se adaugă 300 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
2. Shake Meal: Se consumă ca mic dejun, la o jumătate de oră după shake-ul de trezire. Se adaugă 400 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
3. Shake Gustare (între micul dejun și masa de prânz): Se adaugă 300 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
4. Shake Meal (prânz): Se adaugă 400 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
5. Shake Gustare (între prânz și cină): Se adaugă 300 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
6. Shake Meal (cină): Se adaugă 400 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.
7. Shake Good night (înainte de culcare): Se adaugă 300 ml de apă peste conținutul unui plic și se agită bine.

Shake-ul se bea imediat după amestecare. Neconsumarea imediată va duce la îngroșarea shake-ului, făcându-l greu de băut. În plus, se beau cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi. Fără cafea sau alcool!
Sfat 1: Shake-urile Meal pot fi consumate și în două etape, pentru un shake mai fluid. Luați o jumătate din plic și adăugați 400 ml apa. Apoi amestecați cealaltă jumătate cu alți 400 ml apă.
Sfat 2: Pentru a îmbunătăți gustul shake-urlor Meal, puteți adăuga în ele concentrat de suc organic.

După detoxifiere
În timpul programului de detoxifiere, stomacul scade în volum iar intestinele sunt curățate de toxine și nu mai sunt „protejate” de biofilm. De aceea, vă recomandăm insistent să aveți grijă cu alimentele solide consumate în primele două zile după program.
În prima zi după program, trebuie să mâncați alimente ușor digerabile. De preferință fructe, supă, iaurt sau piureuri în cantități limitate.
A doua zi, trebuie să consumați alimente moi și fierte – supă, ouă gătite, legume fierte, cartofi fierți și pește gătit. Este important să mâncați jumătate din consumul zilnic normal.
De retinut! Înainte de a începe un tratament alopat, homeopat sau fitoterapeutic, îndepărtati biofilmul toxic printr-o cură de 1 până la 3 zile cu Vitamunda ColonHyperdetox. Astfel,
administrare
Pană la detoxifiere:
colonul conține o cantitate mare de reziduuri metabolice
administrare
După detoxifiere:
biofilmul plin de toxine a fost eliminat, colonul a rămas curat

Compozitie

Shake Wake-up si Good night
Shake Wake-up si Good night
(2 plicuri x 7 g)
Compoziție pe plic: pulbere de grâu încolțit (de origine BIO), complex multienzimatic.
Meal Shake
Meal Shake
(3 plicuri x 25 g)
Compoziție pe plic: fibre din scoarță de palmier de ulei pulbere, proteină din mazăre pulbere, FOS inulină, pulbere de bame, pulbere de orez roșu, gumă guar, pulbere de fructe de mango, vanilie pulbere, extract de stevia.
Shake Gustare
Shake Gustare
(2 plicuri x 7 g)
Compoziție pe plic: morcov pulbere, bame pulbere, proteină din mazăre pulbere, fructul pasiunii pulbere, Omega-3 pulbere (de origine BIO).

Video

Tot ce terebuie să ştii despre detoxificare într-un video de 2 minute!
Badges