• Hyperfarm 0
  • Hyperfarm 1
  • Hyperfarm 2
  • Hyperfarm 3
1 2 3 4
Oferta speciala: acum puteti cumpara pachetele de 3 si 6 cutii Vitamunda Colon HyperDetox la preturi promotionale.

Despre noi

Despre noi Natura are resurse nelimitate pentru a ne oferi ajutorul asa ca, tinta companiei noastre este sa valorificam cele mai noi cercetari in domeniul suplimentelor nutritive si sa le facem accesilbile pacientilor din Romania.

Scopul nostru este de a distribui pe piata romaneasca produse naturale destinate prevenirii si sustinerii organismului in lupta cu bolile lumii moderne.
In acest mod speram sa ajutam, atat cat este posibil pacientii, medicii si fitoterapeutii sa poata folosi remedii naturale care sunt utilizate in tarile in care potentialul si nivelul cercetarilor stiintifice sunt avansate.

Se pare ca lumea moderna se straduieste sa regaseasca drumul de intoarcere catre natural, firesc si simplitate asa ca unele cercercetari medicale sustin aceasta tendinta si aduc dovezi stiintifice despre imensul potential pe care il au produsele provenite din natura, in sustinerea sanatatii oamenilor si in lupta cu bolile.

Desi este o companie tanara, firma Hyperfarm Iasi are idealuri mari ! Speram ca sa punem si noi o caramida la consolidarea convigerii ca ne putem baza si putem apela la rezervele terapeutice ale naturii in lupta cu afectiunile care sunt, parca, din ce in ce mai perfide.

Parteneri

Badges